Vandaag besteld voor 21:00u, vanavond nog verzonden | GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €30

Over ons

Lemitec Markers  

Het bedrijf is ontstaan begin 2020. We zagen dat er zich een markt aan het ontwikkelen was voor het maken van happy stones.

Toen zijn we naar de tekentafel getrokken en hebben we bekeken hoe we het assortiment dat toen op de markt was konden verbeteren. 4 maanden later kwam ons eerst product op de markt. De XL acryl stiften set met 40 kleuren. 

We hebben dit product toen gelanceerd op bol.com. Enkele dagen later begonnen de bestellingen binnen te komen. Daarna hebben we, en dat doen we nog steeds geluisterd naar de feedback van onze klanten. Zo kunnen we kort op de bal spelen wat betreft de wensen van onze klant & verbeteren waar nodig.

Sindsdien zijn we blijven bouwen, wat later kwam er een iets kleinere set (28 kleuren). Dit hebben we gedaan omdat er veel elk budget een optie moet zijn om onze markers te proberen. We hanteren altijd een correcte prijs voor onze producten zodat lemitec markers voor iedereen beschikbaar blijft. 

De kwaliteit van onze stiften werd keer op keer bevestigd door de feedback die we kregen van onze klanten. Dit gaf ons de moed om te blijven timmeren aan onze weg. Lemitec markers is misschien nog wel een "a new kid on the block" maar wordt toch steeds vaker in 1 adem genoemd met andere gerenommeerde merken. 

Hoe dan ook mag je er bij lemitec markers vanuit gaan dat we altijd naar de beste kwaliteit streven, daarbij houden we onze kernwaardes altijd voor het oog. (eerlijkheid, klantvriendelijkheid & kwaliteit.) 

Ons doel is dat we bij lemitec een community bouwen die verder gaat dan enkel verkopen van stiften, we gaan er voor om creatieve mensen samen te brengen en nog meer te laten genieten van wat ze het liefste doen. 

3 jaar later zijn we nog steeds bezig met het uitbreiden van onze producten. We hebben ook krijtstiften in ons assortiment opgenomen en er gaan nog veel meer leuke dingen volgen! 

We werken ook samen met hele toffe mensen wat het bouwen aan de toekomst heel fijn maakt. Lemitec markers is en blijft hier en dat allemaal dankzij onze klanten die bij elke aankoop ons stilzwijgend supporten naar meer. 

Waarvoor dank!

Wil jij ook deel uitmaken van onze community? Volg onze reis dan zeker op de social media!

Ben je overtuigd van Lemitec markers, Keer terug naar onze producten en ervaar het zelf!

 

 

FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen, vaak is het handig om hier even een kijkje te nemen voor je met ons contact opneemt. Zo zal je sneller geholpen zijn. Kom je er toch niet aan uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Vragen

Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

Voor Nederland hanteren wij een levertijd van 1-2 werkdagen als je bestelling voor 21:00 bij ons is binnen gekomen.

Levering naar Belgie duurt iets langer rekenen op wij 2-3 werkdagen.

Rest van europa rekenen wij toch altijd op 2-5 werkdagen

Als je pakketje bij DHL is ontvangen ontvang je een track & trace mail van DHL zo blijf je op de hoogte van de updates van je pakketje.

Kan ik mijn pakketje makkelijk retour sturen?

Dat kan zeker, indien je niet tevreden bent van je bestelling kan je ten alle tijden binnen de termijn van 30 dagen retourneren. Kijk even bij het kopje ruilen & retourneren hoe dit makkelijk kan.

Zijn de stiften veilig in gebruik voor kinderen?

Onze stiften zijn allemaal conform de strenge richtlijnen die de EU opstelt. Je kan er dus zeker van zijn dat het product veilig gebruikt kan worden.

Ik heb geen track & trace ontvangen voor mijn bestelling

Contacteer ons even via de "contacteer ons" knop onderaan de pagina. Stuur ons je bestelnummer door en wij zoeken de track en trace voor jou op.

Verzenden jullie Internationaal?

Wij verzenden voorlopig enkel naar Belgie, Nederland & Duitsland. Voor grotere B2B orders naar andere landen binnen de EU, gelieve ons te contacteren.

Mijn track & trace zegt dat het pakketje is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Vervelend! Ook bij de grote koeriers gaat er wel eens wat mis. Neem contact met ons op via de contact knop onderaan deze pagina & zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Hou je bestelnummer bij de hand dan kunnen we je sneller helpen.

Mijn pakket is beschadigd afgeleverd, Wat nu?

Vervelend! Ook bij de grote koeriers gaat er wel eens wat mis. Neem contact met ons op via de contact knop onderaan deze pagina & zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Hou je bestelnummer bij de hand dan kunnen we je sneller helpen.