Vandaag besteld voor 21:00u, vanavond nog verzonden | GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €30

Ruilen en retourneren

Retournering bij PostNL

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 30 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een PostNL servicepunt af te geven. Let op de kosten van het retourlabel zijn op eigen kosten.

  1. MAAK JE PAKKET KLAAR MET HET AFLEVERINGSBEWIJS

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

 

  1. PLAK HET RETOURNERINGSETIKET OP EEN ZICHTBARE PLEK VAN HET PAKKET

Op deze pagina vind je de link naar het retourformulier. Als je het niet kunt vinden, neem dan contact op met de Klantenservice

  1. VERZENDEN

Ga hiervoor naar een van de PostNL servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket.

Zodra het product in ons magazijn is ontvangen zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden.

Retourformulier downloaden

Ga terug naar de winkel!

FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen, vaak is het handig om hier even een kijkje te nemen voor je met ons contact opneemt. Zo zal je sneller geholpen zijn. Kom je er toch niet aan uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Vragen

Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

Voor Nederland hanteren wij een levertijd van 1-2 werkdagen als je bestelling voor 21:00 bij ons is binnen gekomen.

Levering naar Belgie duurt iets langer rekenen op wij 2-3 werkdagen.

Rest van europa rekenen wij toch altijd op 2-5 werkdagen

Als je pakketje bij DHL is ontvangen ontvang je een track & trace mail van DHL zo blijf je op de hoogte van de updates van je pakketje.

Kan ik mijn pakketje makkelijk retour sturen?

Dat kan zeker, indien je niet tevreden bent van je bestelling kan je ten alle tijden binnen de termijn van 30 dagen retourneren. Kijk even bij het kopje ruilen & retourneren hoe dit makkelijk kan.

Zijn de stiften veilig in gebruik voor kinderen?

Onze stiften zijn allemaal conform de strenge richtlijnen die de EU opstelt. Je kan er dus zeker van zijn dat het product veilig gebruikt kan worden.

Ik heb geen track & trace ontvangen voor mijn bestelling

Contacteer ons even via de "contacteer ons" knop onderaan de pagina. Stuur ons je bestelnummer door en wij zoeken de track en trace voor jou op.

Verzenden jullie Internationaal?

Wij verzenden voorlopig enkel naar Belgie, Nederland & Duitsland. Voor grotere B2B orders naar andere landen binnen de EU, gelieve ons te contacteren.

Mijn track & trace zegt dat het pakketje is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Vervelend! Ook bij de grote koeriers gaat er wel eens wat mis. Neem contact met ons op via de contact knop onderaan deze pagina & zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Hou je bestelnummer bij de hand dan kunnen we je sneller helpen.

Mijn pakket is beschadigd afgeleverd, Wat nu?

Vervelend! Ook bij de grote koeriers gaat er wel eens wat mis. Neem contact met ons op via de contact knop onderaan deze pagina & zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Hou je bestelnummer bij de hand dan kunnen we je sneller helpen.