Vandaag besteld voor 21:00u, vanavond nog verzonden | GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €30
Krijtbord geschreven met krijtstiften

Wat zijn Krijtstiften?

Wat zijn Krijtstiften?

Krijtstiften: Wat is het en hoe gebruik je ze?


Wat zijn krijtstiften?

Krijtstiften, ook wel bekend als raamstiften of chalk markers, zijn speciale stiften die worden gebruikt om op verschillende oppervlakken te schrijven en te tekenen, zoals ramen, krijtborden, glas en whiteboards. In tegenstelling tot gewoon krijt, hebben de raamstiften een vloeibare inkt op basis van water, die opdroogt en een krijtachtige uitstraling krijgt. Hierdoor lijkt het alsof je met traditioneel krijt werkt.


Doordat de inkt in de raamstiften op waterbasis is kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek of reinigingsmiddel. De stiften zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes, waardoor je kunt kiezen voor fijne lijnen of boldere ontwerpen, afhankelijk van je voorkeur en het oppervlak waarop je werkt. Ze hebben ook een handige punt, vergelijkbaar met een marker of stift, waardoor ze gemakkelijk en precies te gebruiken zijn.Hoe gebruik je krijtstiften?


Het gebruik van raamstiften is vrij eenvoudig. Voordat je begint is het belangrijk dat je het oppervlak waarop je wilt schrijven of tekenen schoon en droog maakt. Schud de krijtstift vervolgens goed voor gebruik om de inkt te mengen. Druk de punt van de stift voorzichtig op het oppervlak totdat de inkt begint te stromen. Dit kan enkele seconden duren. Begin vervolgens met schrijven of tekenen op het oppervlak. De inkt van de krijtstift zal soepel over het oppervlak glijden.


Zodra je klaar bent met je tekening of tekst is het belangrijk om de inkt goed te laten drogen. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Indien je de inkt wilt verwijderen kun je een vochtige doek of een reinigingsmiddel voor raamstiften gebruiken, afhankelijk van het oppervlak.

 

Shop onze krijtstiften! 

 

 

 

Hinterlassen Sie einen Kommentar

* Erforderlich

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen