Vandaag besteld voor 21:00u, vanavond nog verzonden | GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN BOVEN €30
Happy stone met acrylic stiften

De multifunctionele acryl stift

De multifunctionele acryl stift

SCHILDEREN MET ACRYL STIFTEN, DE NIEUWSTE CREATIEVE TREND


Had je dat kale stoeltje altijd al een hippe nieuwe look willen geven? Een T-shirt geweldig mooi willen opleuken? Leuke Happy Stones maken? Bekers willen verfraaien door ze zelf te decoreren? Dan wil jij gegarandeerd deze acryl stiftenset hebben voor de leukste resultaten! Ontdek deze populaire Lemitec stiftenset die meer heeft dan andere stiftensets. Het is precies wat jij zoekt.


Nooit meer druipers op je creatie


Met verfstiften heb je het beste van twee werelden. Het tekent alsof je schildert, maar druipt niet en het maakt geen troep. Je bespaart jezelf stress en geld! Want schilderen met een kwast kan best moeilijk zijn. Het valt niet mee met een penseel fijne lijnen te maken. Een penseel ligt met zijn lengte heel anders in de hand dan een stift. En dan heb je net die mooie vlinder geschilderd, druipt er verf van je kwast, heeft de vlinder een staart gekregen. En vergeet niet wat een troep je van schilderen kunt hebben.

Het is bewezen, veel mensen hebben het al ontdekt: een verfstift is zoveel gemakkelijker. Met deze Lemitec stiften ga jij de leukste dingen doen. Maak een sierrand op die saaie kast. Teken je eigen kerst- en verjaardagskaarten of maak je iedereen blij met happy stones?


Wat zijn acryl stiften eigenlijk?


Hier leggen we uit wat acryl is. Dit is een synthetische stof. Het is een kunststof polymeerhars die pigmenten bindt. Het wordt daarom ook wel polymeerverf genoemd. Het is met water verdunbaar en je kunt het met andere materialen mengen en het houdt op bijna alle ondergronden. Het fijne is dat het erg snel droogt, waardoor je er weer overheen kunt verven of lakken. Het werkt lekker snel! Acryl is ontzettend veelzijdig dus! Bijkomend voordeel, het is een van de goedkoopste verfsoorten. In een acryl stift zit uiteraard inkt op basis van acryl maar met een verdunner. Hierdoor vloeit het soepel uit de stift. Als het aangebracht is dan heeft het geen last van vocht. Daarom blijven spulletjes die met acryl verfraaid zijn, oneindig lang mooi.

 

Hinterlassen Sie einen Kommentar

* Erforderlich

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen